Even voorstellen

Mijn naam is Anja Doorenbosch-Nijkeuter, geboren in 1971 en sinds 1994 getrouwd met Roland.

Helemaal gelukkig met mijn eigen natuurlijke salon Up2You:

  • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
  • Gediplomeerd visagiste
  • Passie voor natuurlijke schoonheid,. voor natuurlijk stralen!

Sinds 2011 woon ik samen met Roland en onze bouvier Nelson met veel plezier in Smilde. In die tijd werkte ik nog als ambtenaar, maar mijn baan verhuisde naar Den Haag. Omdat ik daar niet wil wonen, heb ik besloten het roer om te gooien.
Ik moest uitvinden waar ik echt blij van wordt, tot die tijd heb ik altijd administratieve functies gehad. (Schuitema, DV&O en SSC DJI)

Aanvankelijk ben ik begonnen als weddingplanner, samen met visagie. De visagie vind ik geweldig!! Hoe leuk is het als je met een beetje make up iemand kan laten stralen, zooo mooi.

Via de visagie ben ik bij mijn huidige leverancier terechtgekomen. Elke training die ik mocht doen als visagist heb ik gevolgd. Daar kwam ik ook in aanraking met vakvrouwen, die mij net even het ene zetje gaven om toch de opleiding tot schoonheidsspecialist te gaan volgen. Op dit netwerk kan ik nu altijd nog terugvallen, we helpen elkaar op verschillende vlakken. Zo fijn!

Ik ben graag actief bezig en geniet ervan als ik andere mensen kan helpen. Door een goede verzorging van je huid eventueel met een mooie make up, voel je je zekerder. Kun je meer aan, dus dat werkt op alle terreinen door. Je lekker in je vel voelen is zooo belangrijk. Ook mijn werk draagt daaraan bij. Daar geniet ik van, dat geeft mij energie.

In de salon werk ik bewust met natuurlijke producten en zonder apparatuur.
Ik kan je vertellen waar je op kunt letten, wat je zou kunnen gebruiken en hoe je je eigen ik kunt versterken door gebruik te maken van een mooie make up.

Ik vind het belangrijk om aangesloten te zijn bij de branche organisatie ANBOS. Hierdoor blijf ik op de hoogte van branche-ontwikkeling, zeker in deze corona tijd is dat belangrijk. ANBOS informeert mij over alle regels die nu gelden. Fijn voor jou en ook voor mij, het geeft duidelijkheid. 

Wil je meer over de salon weten, volg mij dan op facebook of instagram, daar post ik de laatste nieuwtjes of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Tot ziens in de salon!

Met stralende groet,

Anja Doorenbosch

Jaartal Omschrijving
2011  Visagie diploma
2013  Eco Master Stylist Maquis Import
2016  Diploma schoonheidsspecialist

 

Populaire behandelingen

 

Salon info

Beautysalon Up2You, natuurlijk stralend!

Beautysalon werkt met producten die puur natuurlijk zijn en afkomstig zijn uit Frankijk.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen, stuur gerust je vraag naar 06 46276241

 

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een leuk kado?
Geef dan eens een kadobon!

 

Afspraak maken

Boek makkelijk je afspraak:

Boek een afspraak