Les Gavots de Provence

Huidverzorging met al het goede uit de Provence!

Wie houdt niet van de Provence?
Het land dat geurt naar lavendel, het land waar de grootste schilders al verliefd op werden.

Word ook verliefd op huidverzorging met al het goede uit de Provence!

Les Gavots de Provence sinds 1995

De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden ook etherische oliën gebruikt en een puur natuurlijk grapefruit-extract.

Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waarin u de Provence direct herkent. Maar, wat veel belangrijker is, de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is, biedt de doeltreffende verzorging welke de mens van nature nodig heeft.
Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, nee, het is vrijwel 100% natuurlijk!
Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze uw huid ècht verzorgen.

Puur natuur!

Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vind je niet in Les Gavots de Provence. Hierdoor is een vervelende reactie van uw huid vrijwel niet mogelijk.

Wil je meer lezen over Les Gavots de Provence, neem dan eens een kijkje op deze website.

Les Gavots heeft een breed assortiment aan gezichtsverzorging, voor elke huidtype of conditie vind je er een fijne dag- of nachtcreme. Maak het compleet met een goede reiniging van Les Gavots en sluit je ritueel af met een heerlijke bodycreme.

Gun uw huid pure verzorging van de natuur zelf.

Gun haar Les Gavots de Provence!